Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ENSEA

ENSEA - Φρέσκα & κατεψυγμένα αλιευμάτα και μαλάκια

λίγα λόγια για εμάς

Η ENSEA – ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΝ. Ε.Π.Ε συνεχίζοντας μια οικογενειακή παράδοση 120 χρόνων στο χώρο του ψαριού γεφυρώνει την απόσταση μεταξύ της αλιευτικής παραγωγής και του τελικού καταναλωτή, διαθέτοντας μία ευρεία ποικιλία κάθε είδους θαλασσινού προϊόντος.

 

Τα γραφεία μας και σημεία πώλησης στεγάζονται στις σημαντικότερες ιχθυόσκαλες της Ελλάδας, που υπό την αιγίδα του ΟΚΑΑ, καλωσορίζουν κάθε βράδυ μια πληθώρα πελατών από όλη την Ελλάδα αλλά και γειτονικές χώρες. Με έδρα μας την κεντρική Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου και υποκαταστήματα στις Ιχθυόσκαλες Πατρών και Χανίων, συνεργαζόμαστε με παραγωγούς και εμπόρους από όλη την ελληνική επικράτεια. Ταυτόχρονα, το οργανωμένο δίκτυο LOGISTICS μας επιτρέπει να παραδώσουμε τα εμπορεύματα μας σε κάθε νησιωτικό και ηπειρωτικό σημείο της Ελλάδας.

 

Ο διαχειριζόμενος στόλος μας αποτελούμενος από σκάφη με παραγάδια, γρι γρι και μηχανότρατες και οι συνεργασίες μας από το εξωτερικό εξασφαλίζουν την ευρεία γκάμα των προϊόντων μας και καθιστούν την ΕNSEA ιδανικό συνεργάτη παρέχοντας άριστη ποιότητα και ποικιλία 365 μέρες το χρόνο.

ENSEA
ENSEA

ENSEA

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Προερχόμενος από μια οικογένεια που ασχολείται με το εμπόριο του ψαριού από τις αρχές του 1900, ο Γιάννης Καλούδης εδραιώνει την επιχείρηση του το 1945 στην περιοχή του Ιονίου και ξεκινά τις πρώτες εισαγωγές και εξαγωγές, χρησιμοποιώντας το λιμάνι της Πάτρας και αναπτύσσοντας σχέσεις με Αίγυπτο και Ιταλία.
Οι γιοι του συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση, αναπτύσσουν την δική τους εμπορική δραστηριότητα, αυξάνοντας τα σημεία πώλησης και τις συνεργαζόμενες χώρες και διατηρώντας μία σημαντική παρουσία στο χώρο για πάνω από 40 χρόνια.

Η ENSEA LTD ιδρύεται το 2012 από τον Γιάννη Καλούδη, που με σεβασμό στις παραδοσιακές άξιες και πολυετή εμπειρία, έχει το δικό του όραμα για ένα εξωστρεφές εμπόριο ψαριών με ανθρωποκεντρική και WIN TO WIN προσέγγιση.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Ο διαχειριζόμενος στόλος μας αποτελούμενος από σκάφη με παραγάδια, γρι γρι και μηχανοτρατες και οι συνεργασίες μας από το εξωτερικό εξασφαλίζουν την ευρεία γκάμα των προϊόντων μας και καθιστούν την ΕNSEA ιδανικό συνεργάτη παρέχοντας άριστη ποιότητα και ποικιλία 365 μέρες το χρόνο.

ENSEA

ΕΓΧΩΡΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Εγχώριο εμπόριο χονδρικής με πελατολόγιο σε όλο τον ευρύτερο ελλαδικό χώρο.

Το δίκτυο των εγχώριων πελατών μας περιλαμβάνει επιχειρήσεις χοντρικής, καταστήματα λιανικής και HO.RE.CA., από τη Βόρεια Ελλάδα μέχρι και τα πιο απομακρυσμένα νησιά. Αναλαμβάνουμε τροφοδοσια σκαφων σε συσκευασιες vacuum, διανομές, τροφοδοσία supermarket, catering, ξενοδοχείων και εστιατόριων με επαγγελματισμό και συνέπεια.

ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ

Εισαγωγές φρέσκων και κατεψυγμένων αλιευμάτων από ευρωπαϊκές και τρίτες χώρες

Επιλέγοντας εξαιρετικούς προμηθευτές εισάγουμε προϊόντα από Μεσόγειο, Βαλτική, Ατλαντικό κτλ με σκοπό να προσφέρουμε στους πελάτες μας ό,τι καλύτερο.

ENSEA
ENSEA

ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ

Εισαγωγές φρέσκων και κατεψυγμένων αλιευμάτων από ευρωπαϊκές και τρίτες χώρες

Επιλέγοντας εξαιρετικούς προμηθευτές εισάγουμε προϊόντα από Μεσόγειο, Βαλτική, Ατλαντικό κτλ με σκοπό να προσφέρουμε στους πελάτες μας ό,τι καλύτερο.

ENSEA

ΕΞΑΓΩΓΕΣ

Εξαγωγές φρέσκων αλιευμάτων σε χώρες εκτός και εντός της Ε.Ε

Η πολυετή εμπειρία μας στις εξαγωγές φρέσκων αλιευμάτων και η αφοσίωση μας στα ποιοτικά standards αποτελούν τις βάσεις στην επιθυμία μας να πρεσβεύουμε στο εξωτερικό το ελληνικό ψάρι και να συμβάλουμε με επαγγελματισμό στην εξωστρέφεια της χώρας μας. Εξάγουμε κυρίως ψάρια όπως μαγιάτικα, ξιφίες, τόνους ερυθρούς και μακρύπτερους αλλά και μικρότερα αλιεύματα, χαρακτηριστικά της Μεσογείου, όπως γαύρο, σαρδέλα, φρίσσα, γόπα και αθερίνα.

ENSEA

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Σε μια δουλειά που απαιτεί διαρκή συγκέντρωση και αφοσίωση έχοντας ένα σκληρό ωράριο που επηρεάζεται από αγορές και καιρικές συνθήκες, στηρίζουμε τους συνεργάτες μας και επιλέγουμε την καλή διάθεση, τη συνεργασία και την αλληλοϋποστήριξη, έχοντας πάντα κοντά μας τους καπετάνιους μας, τους ψαράδες μας, τους προμηθευτές μας αλλά και τους συνεργάτες μας, τους πελάτες μας.

Δουλεύουμε ομαδικά, προσφέροντας αυτό που εμείς θα επιλέγαμε πρώτοι να έχουμε.

ENSEA

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας, θέτοντας πάντα δημιουργικούς στόχους και με αρωγό τον εξωστρεφή της χαρακτήρα, συμμετέχει και επισκέπτεται τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Οι ετήσιες εκθέσεις FOOD (Metropolitan expo, Athens) και SEAFOOD EXPO GLOBAL (Barcelona , Spain) μας δίνουν την δυνατότητα να συναντήσουμε τους μακροχρόνιους συνεργάτες μας, να ενημερωθούμε για τις εξελίξεις στον κλάδο μας αλλά και για να συνάψουμε νέες επαγγελματικές συνεργασίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email, τηλεφώνου ή στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω της online φόρμας.